Helena Broander

 "Jag utmanar och inspirerar högpresterande kvinnor att finna och bli förälskade i sitt innersta mest kraftfulla väsen"
Jag startade Beyond Illusions 1995 med intentionen att bidra till folkhälsa både fysiskt och psykiskt, eftersom jag själv hade levt med allvarliga problem på både planen och börjat finna lösningar.
Jag led av svår migrän, ångest, oro och känslor av meningslöshet och utanförskap. Utåt sett såg det ut som jag hade alla hästar hemma. Det var bara ett par personer i min omgivning som kände till hur illa det egentligen var.
Lösningen på mitt eget mående kom först när jag började närma mig orsaken och skaffade mig kunskap om hur vår fysiska kropp hänger ihop med hur vi mår psykiskt.
Sedan dess brinner jag för att stödja andra som liknar den "duktiga flickan" jag en gång var. 
Nu har det gått 27 år sedan jag började backa ur den berömda väggen. Tiden och erfarenheten från mitt eget och mina klienters liv har gjort att mina metoder kommit att bli effektiva, unika och välfungerande!
Nu välkomnar jag nya klienter till självutveckling hos mig, via bl.a. mitt djupgående och verkningsfulla halvårsprogram Deeper.
MER INFO OM DEEPER

Vill du ha kontakt med mig, fyll i här så hör jag av mig inom kort

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.