Att arbeta med Helena

Det finns flera vägar för dig, hos mig. Skrolla ned så kan du läsa om alla möjligheter.

 

Maila för mer info eller för att boka.

[email protected] 

För dig som hellre jobbar på egen hand - Klicka här så kommer du till mitt onlineprogram Grunden

Erbjudanden

Att lära känna dig själv är ett av det mest spännande äventyr du kan bjuda dig själv på. Här nedan kan du läsa om de olika vägar du kan välja hos mig

1. Utredningssamtal  90 minuter.   

Du funderar på om jag kan vara rätt lösning för dig. Vi utreder vad det är du bäst skulle kunna göra för att lösa den situation du befinner dig i. Du får en tydlig ide om hur det skulle se ut och vilket av mina program som skulle passa dig bäst. 

2. Utredningssamtal + 5 eller 10 möten

Du har en specifik issue och du vill vara öppen för att ngt mer kanske kommer upp och behöver adresseras. Tydligt mål och väg dit som klargörs i utredningssamtalet. 

3. Resan hem - 6 månader 

Du går igenom fem stora områden; Din prägling, dina relationer, din kropp, din tid och ditt naturliga tillstånd och reser mot en destination där du har djup kontakt med dig själv, din intuition och tilliten till att du vet bäst vad du vill använda ditt liv till och hur du gör för att fortsätta att hålla dig på den vägen. 

4. Onlinekurser

Läs mer genom att klicka på länkarna i kursnamnet:

Rum för kärlek

Grunden

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.