ÅSE HAUKEBÖ ROOS

Undrar du om du är rätt väg i livet? Är det du som bestämt riktningen, eller styrs du av upplevda Rädslor, Gamla mönster och Inneboende längtan Bär du på en inneboende längtan som du inte vet hur du ska nå?

När ditt inre tanketrassel gör att det känns helt omöjligt att komma vidare, när din känsla av hur livet ”blev” inte stämmer med hur du ville att det skulle bli, så ska du veta att förändringen är närmare än du tror.

Jag vill hjälpa dig att förstå varför du är som du är, varför du gör som du gör och hur du kan hitta ett sätt att nå en positiv förändring och upptäcka en plats inom dig där du känner dig trygg och glädjefylld. Tillsammans hittar vi de pusselbitar du saknar och finner just din väg fram.

För dig som finns i Eskilstunatrakten! Jag erbjuder även fysiska skogssamtal. Då tar vi på ett enkelt och okomplicerat sätt samtalet ut till en läkande och lugnande miljö. Naturens inneboende kraft är en viktig nyckel för återhämtning och reflektion.

Vill du diskutera ett upplägg eller veta mer om vad jag kan hjälpa dig med, lämna dina kontaktuppgifter här nedan så hör jag av mig inom ett par dagar.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.