#7x7 - Nu kör vi igång!!

Uncategorized Jan 29, 2018

 Freden i dig är den outstanding bästa vägen för att uppnå hälsa, ro, glädje, mod, kärlek, närvaro och annat skönt du önskar. Att kunna skifta sitt fokus på olika sätt är en väg dit.

Mitt påstående är, att om du har fokus på "problemet" för länge, så identifierar du dig med med det. Det tenderar då att växa, samtidigt som du omedvetet gör dig dig till domare över dig och andra. 

Den människa som är bra på "fokusskifte" och har en god relation med sin kropp, har alla förutsättningar att leva i frid, med självförtroende, mod och lust. 

Syftet med veckan är att du skall få öva på fokusskifte genom att släppa identifikationen med det som pågår i dig, till att istället bli en betraktare som ickedömande undersöker vad som pågår. När du gör det kan din hjärna och din kropp börja skicka ut nya, skönare signaler och du kan börja lära känna hur fred känns i dig.

Vi kör 7 minuter om dagen. INTE MER INTE MINDRE. 

Börja nu med att skriva ned din status. Hur mår du nu? Vad längtar du efter? Hur mår din kropp? Vad tror du den längtar efter? Spara det, vi kommer att använda det igen i slutet av veckan.

I morgon kommer den första övningen,

Helena

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.