Ännu ett varv i ekorrhjulet eller öppna dörren till transformation?

Uncategorized Mar 03, 2019

Invanda mönster är ofta ett hinder för transformation att ske. Du vet ofta själv vad du borde göra men vardagen med sitt ekorrhjul tar över. I morgon eller nästa vecka, tänker du kanske. Men du vet lika bra som jag att det inte händer om du inte börjar agera och skapar nya vanor. Att göra det på egen hand kan för vissa vara nästintill omöjligt. Inte minst om det gäller en utmaning som du försökt dig på några gånger förut.

För att transformation skall kunna ske behöver man ibland överrumpla sig själv. Att göra annorlunda och oväntade saker kan förvirra din hjärna på ett sätt så den släpper taget om sina inpräglade beteenden.

Att lämna din vardag, släppa mobilen (med allt vad den innebär), åka till en okänd plats, träffa okända människor, delta i aktiviteter som är okända öppnar den där dörren som vardagshjärnan så gärna håller stängd. Den är dörren till ditt innersta rum. Det rum där den ohörda delen, intuitionen, modet och din sannaste sanning om dig själv bor. Jag kallar det ditt Naturliga tillstånd.

I april är det dags igen. För dig som inte vill vänta längre. För dig som inte står ut att gå ännu ett varv i ekorrhjulet. För dig som vill utmana dig ordentligt och möta andra modiga själar som är beredda att möta sitt Naturliga tillstånd.

Jag har nio sängplatser på Gästis i Sollebrunn. Är en av dem din? Följ länken, läs och boka om du vill säkra en plats: https://www.beyondillusions.se/retreat-sollebrunn-25-28-april-2019

Ha en fin dag!

Helena

PS! Bor du i Sollebrunns-trakten och vill vara med men bo hemma på nätterna, maila mig för mer info. DS!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.