Birte berättar om Go Beyond

Att få möjlighet att utvecklas som person är en spännande resa! Eftersom jag följt Helena i sociala medier såg jag att tillfälle gavs att ingå i en grupp för personlig utveckling och terapi via nätet och jag tecknade upp mig för ett medlemskap.

I den inledande grundkursen jobbade vi veckovis oss igenom de sex nycklar som ingår i Helenas metod. För mig blev de viktigaste nycklarna präglingen, relationerna och närvaron.

Att få hjälp att få syn på och sätta ord på de känslor som kommer upp när jag går djupare in i de olika nycklarna har gett att jag lättare förstår varför jag reagerar, tänker och handlar på ett speciellt sätt.

Det som hjälper mig mycket är att Helena finns tillgänglig för att förklara vad varje del handlar om, i både videosändningar och text. Det finns ingen fråga som är fel och jag känner mig trygg och vet att jag får svar som hjälper mig framåt.

Dessutom lär vi oss mycket av varandra i gruppen när vi delar varandras tankar och känslor i communityn.

Jag har genom åren varit med olika grupper i personlig utveckling och upplevt att det är intensivt en tid för att sedan plana ut. Känslan av tillhörighet har saknats. Livet pågår men redskapen att utvecklas saknas.

Men i Go Beyond har jag hittat den kontinuitet jag förut saknat, det är en fantastisk plattform att fortsätta sin egen utveckling på!

Du får den stöttning och hjälp du behöver för att förstå dig själv bättre, både genom Helena och alla underbara gruppmedlemmar. Trots att vi alla är spridda över landet känns det som vi alla går hand i hand.

Go Beyond känns genuint och leds av så mycket kärlek till var och en i gruppen. Det skulle inte vara möjligt utan den härliga, fantastiska och underbara Helena ❤

/Birte Haukebö, medlem i Go Beyond sedan september 2019

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.