Medlem Christine berättar

Jag har följt Helena i sociala medier ett par år, och när jag fick höra att hon skulle starta ett medlemskap för personlig utveckling online blev jag superpeppad och anmälde mig på en gång!

I min bakgrund finns mycket stress, panikångest och låg självtro som har gjort mig intresserad av personlig utveckling och av att lära känna mig själv på djupet.

Jag tyckte upplägget på medlemsskapet Go Beyond verkade SÅ bra, och att jag gillade att man verkligen får jobba aktivt med sig själv!

En av de viktigaste nycklarna för mig har varit präglingen. Lektionen om präglingen har hjälpt mig att förstå vad det är som triggar igång mig och öppnat upp till att börja reflektera över varför och vad jag kan göra för att komma vidare och inte fastna i samma gamla loopar.

Genom mitt medlemsskap i Go Beyond har jag fått ett mer nyfiket perspektiv på mig själv och en vilja  att studera mig själv och mina präglingar.

Innan jag började jobba med Helenas metodik var jag omedveten om mina präglingar och kunde inte riktigt sätta fingret på varför jag reagerar som jag gör i vissa situationer. Jag var mer förvirrad och lost kring det.

Jag vill rekommendera Go Beyond till den som känner sig fast i mönster, som vill jobba med sig själv och bli mer vän med sig själv. 

Det är en fantastisk plattform där du verkligen får jobba aktivt med din personliga utveckling!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.