Coach Emelie presenterar sig

coach Jul 14, 2019

Det fanns en tid i mitt liv då jag saknade glädje och upplevde att livet bara passerade förbi mig.

Jag visste inte vem jag egentligen var och kände mig låst. En känsla av otrygghet och att jag saknade en riktning i livet.

Jag prioriterade andras liv framför mitt eget och hade höga krav på mig själv. Min inre röst med min vilja och mina känslor kändes stundtals nästan helt bortkopplad och tyst. Effekten av det blev besvikelse, då jag inte valde att stå upp för mig själv.

För mig kom det till en punkt där jag inte längre stod ut. Jag ville verkligen komma vidare för att kunna må bättre. Jag behövde utmana mig själv för att hitta en väg framåt.

Genom att arbeta med mig själv hos Helena Broander, så fann jag det jag sökte.

Helenas metoder och verktyg skapade en känsla av rymd där jag fick plats att växa. Jag såg helt plötsligt hur stort utrymme jag egentligen hade att påverka mitt eget liv.

Efter att jag arbetat med mig själv har mitt liv blivit friare. Det har skapats mer lust – en slags livslust. Jag skulle säga att det kommer utifrån en känsla av egenmakt.

En av de insikter jag fick, var att följa min känsla för att arbeta med människors personliga utveckling.

Idag är jag utbildad terapeut enligt Helena Broanders metodik och går idag hos Helena för handledning samt vidareutbildning.

Känner du igen dig i min berättelse?

Genom ökad medvetenhet om oss själva börjar vi hitta vår egen livsväg. Frihet uppstår när vi själva bestämmer över våra liv och vi kan känna trygghet. Av det skapas livslust och energi.

Min målsättning i mitt arbete som terapeut, är att du finner din livsväg och bygger mod att säga att ja till den. Att sluta leva andras liv och börja leva ditt eget. Att se att du har precis allt du behöver.

Vill du komma i kontakt med mig?

[email protected]

http://terapeutemelie.se

alternativt Instagram: @emelieeliassonterapeut

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.