Coach Frida presenterar sig

coach coaching Jul 21, 2019

Vem är jag? 

Jag är Frida. Jag är mamma, änka, terapeutisk coach, mediearbetare. Jag är syster, dotter, moster och väninna. Jag är galet nykär och bonusmamma. 

Vem var jag?

”Lyckligast i världen” beskrev jag mig själv som. Jag var nygift med en underbar man och njöt av att vara mamma till världens finaste lilla 1-åring. Jag hade allt jag någonsin drömt om. 

Då dog min man i en olycka.  Min lycka och framtid slogs i spillror. 

Chockad och i den nattsvartaste sorg stod jag med en liten 1-årings hand i min. 

Vad gör jag nu?

Jag tvingades lyssna till min egen röst, mitt hjärtas röst, och lita på den. I min bottenlösa sorg orkade jag inte ta in andras åsikter och inte heller föreställa vad andra skulle känna inför de val jag gjorde. Jag frågade mig själv, bara mig själv inför varje beslut, stort som smått: ”vill jag det här”, ”känns det här rätt för mig?”

I efterhand ser jag att det var i den djupaste sorg, i de nattsvartaste dagarna, som mitt sanna jag klev fram och mitt hjärtas röst gjorde sig hörd. 

Jag litade på rösten jag hittat men tilliten till livet som förändrats dramatiskt behövde jag bygga upp. 

När vardagen åter snurrade igång återgick jag till att agera utefter det jag trodde förväntades av mig, inte vad som kändes bäst för mig. Jag behövde verktyg för att behålla högsta volym på mitt hjärtas röst mitt i vardagsbruset och vände mig till Helena. Genom att i samtal dela mina känslor, tankar, rädslor och tillsammans hitta verktyg och övningar hjälpte mig hålla rätt kurs. Meditation och tid för reflektion blev ett måste. 

Mina samtal med Helena blev för mig andningshål i vardagen där jag kunde hämta nytt syre och kraft. Jag vill nu erbjuda andra att genom samtal söka och hitta den egna rösten, tilliten och vägen i livet.

Jag har avslutat min grundutbildning som terapeutisk coach hos Helena och går under hösten fortsatt utbildning samt kontinuerlig handledning hos henne. 

 Uppbrott, separation, skilsmässa, dödsfall, flytt, jobbavslut – det finns många situationer där vi kan känna att allt har rämnat, vi faller fritt och måste hitta en ny väg fram, en ny grund att stå på. Att kunna lita på att de val vi gör är rätt är en utmaning när vi befinner oss på en ny oviss väg.  

 Söker du en grund att stå på, där du känner dig trygg i dina önskningar och i de val du gör, finns jag här.

För samtal och kontakt, maila mig på: [email protected]

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.