Coach Sara presenterar sig

coach Aug 19, 2019

Vem är jag? 

Jag heter Sara och är yogalärare, arbetsförmedlare, coachande terapeut, sambo och mamma till tre pojkar, varav en med flera funktionsnedsättningar. Att leva med ett barn med funktionsnedsättningar har förändrat mig i grunden. Allt det där självklara är inte längre så självklart och min sons särskilda behov styr stora delar av min vardag.

Vem var jag?

Jag miste min mamma när jag var 18 år och tog mig inte tid att sörja. Jag kämpade på och sprang vidare i livet, utbildade mig, gifte mig, skaffade barn - allt det där man ska göra. När min andra fina lille kille, han som aldrig sov på nätterna, aldrig var nöjd och som inte fungerade som vår första pojk, kom, så började jag springa än fortare. Jag tänkte att så länge jag håller igång känns det ju faktiskt bra.

Jag levde i total gränslöshet gentemot mig själv. Jag sa ja till allt, överallt, hade höga krav på mig själv och trodde jag älskade det. Ända tills det inte gick att springa länge.

Jag kraschade tungt och hårt mer än en gång i total utmattning, blev sängliggande och fylld med ångest. Vem var jag nu när jag inte kunde prestera, umgås med vänner och göra alla roliga saker som livet bjöd på?

Vändningen

I en vacker yogastudio nere på Västgötaslätten fann jag Helena och började följa henne på Instagram. Genom inlägg och stories kände jag direkt att det hon förmedlade var på riktigt och jag kontaktade henne. Hon lät mig berätta min historia och såg mina svårigheter, som till stor del hade sitt ursprung i min uppväxt.

Jag hade aldrig lärt mig att lyssna till mig själv och min kropp. Jag kunde med hjälp av Helena se hur min mammas och mormors historier präglat min egen och fått mig att prestera, kämpa på och agera utifrån att alla andra var viktigare än jag själv.

Förändringen

När jag blev medveten om min historia och vilken roll den spelat kunde jag börja läka. Genom Helenas metoder fick jag verktygen att genomgå transformation. Jag fick hjälp att hitta rutiner till reflektion och att tillåta mig att känna alla känslor, även de svåra.

Arbetet vi gjort tillsammans har förändrat hela mitt liv och mitt mående. Jag har återfått tilliten till mig själv där jag idag känner en större trygghet, frihet och ett djupare lugn i mig själv än jag någonsin gjort.

Idag

Idag är jag coachande terapeut genom min utbildning hos Helena på Beyond Illusions. I höst fortsätter jag utvecklas i hennes handledningsprogram. Helena har också utmanat mig i att våga tro på mig själv, och i höst öppnar jag portarna till min egen yogastudio.

Mitt erbjudande

Vill du göra dig fri från gamla vanor och mönster och hitta den du är i grunden? Tillsammans med mig kan vi ta fram de verktyg som leder dig till den förändring du behöver. Genom att medvetandegöra dina invanda mönster och din historia kan du göra dig fri från den du inte längre vill vara.

Lider du av utmattning, har du barn eller nära anhörig med funktionsnedsättning, går du genom en sorg, har du mist jobbet eller kanske helt enkelt är redo för en förändring i livet?

Kontakta mig på [email protected] för att boka ett första kostnadsfritt samtal där vi ser om vi passar för varandra.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.