Freden i dig

Det är fasen inte lätt att vara människa, det skall gudarna veta. Mänskligheten mår allt sämre. Tiden och pengarna räcker inte till. Hälsan och relationerna svajar. Jorden lider.

I dag påverkas vi av flera hot än brist på förnödenheter och tak över huvudet. Kollektivet förväntar sig att du beter dig på vissa sätt för att du ska få vara med.

En sådan sak som för få likes på ett Instagraminlägg kan trigga igång instinkternas svar på hot och skapa en enorm ansträngning för din kropp.

Dessa, både små och större, ansträngningar retar ditt nerv- och endokrina system, som på sikt leder in i trötthet, depression och fysiska symptom. På det följer oron att det kanske är något allvarligt fel på dig. Snart handlar det upplevda hotet kanske om liv eller död?

Du, precis som de flesta människor som söker min hjälp, vet oftast vad det är som är fel. Du vet vad du känner, vad du tänker och vad du gör som inte är bra. Du vet oftast också vad du borde göra istället.

Just där, i insikt men i avsaknad av verktyg att stänga gapet mellan det du är i och det du vill till, är det lätt att fastna. Du ser kanske andra vara över på andra sidan och slår på dig själv för att du inte förmår komma vidare. 

Gapet känns svårt och oöverstigligt, så det kan kännas enklare att bara ge upp och återgå till det vanliga tillståndet.

Du mår dåligt över att du inte mår bra, över att du inte är du vill vara, försöker göra något åt det men skräms av gapet när du närmar dig det igen. Tänker att du är värdelös som inte kan, tröstar eller bestraffar dig själv. Vaknar upp nästa dag och inser att du fortfarande mår dåligt, försöker samma saker igen eller hoppar över alla ansträngningar och går direkt till ett tröstbeteende. 

Så loopar du på, och vet inte hur du ska komma vidare. Jag vet hur det är. Jag har levt i kampen, och jag har loopat, om och om igen.

För att ta dig ur loopen behöver du ta kommando. Vara ledaren på din egen livsresa. Vet du om att du faktiskt kan rocka ditt eget liv? Att du på riktigt kan ta fullt kommando över dig själv? Över din livsupplevelse, ditt känsloliv, dina tankar, dina framgångar, dina relationer, din tid, dina drömmar.

Jag vet att du kan och jag vet också hur.

Jag kan guida dig genom din färd på ett finurligt, roligt och spännande sätt. Inte det ”vanliga” sättet att köra terapi på, utan genom ett nytt och lättillgängligt verktyg jag har skapat där vi jobbar tillsammans i grupp.

Där vi jobbar dag för dag, vecka för vecka, månad för månad. Ett steg i taget. En sak i taget. En liten bräda till din bro över gapet i taget.

Har du läst ända hit tror jag att du är sugen på det som, enligt min mening, är själva livsuppgiften; att lära känna din mänskliga konstruktion, dina specifika talanger och möjligheter. Att sluta fred med dig själv och leva det liv där du är tillfreds och har kommandot.

Är du redo för förändring och fred, så går vi tillsammans. Steg för steg över gapet.

 Anmäl ditt intresse här så kommer du få mer information när vi närmar oss start.

Peace out <3

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.