Let´s GO BEYOND

V I L L  D U  F Ö R Ä N D R I N G ?
Om du är inne här hos mig och läser är du antagligen en person som hållit på mer eller mindre länge eller mycket med din personliga utveckling. Du har kanske uppnått vissa mål men upplever trots det ingen varaktig förändring på djupet?

Du får känslan av maktlöshet med jämna eller ojämna mellanrum. Gamla osköna situationer och känslor upprepar sig även fast du försökt göra vissa förändringar i tanke och handling.

För dig som vill ta tjuren vid hornen på riktigt, få ett skönare liv och leva såsom det passar just DIG, står nu dörrarna till Go Beyond öppna.

Go Beyond är en plattform som jag har byggt för dig att hitta din väg till mer frihet, glädje och balans. En inspirerande plats där du i samvaro med andra får nycklar till din fysiska, mentala och energimässiga hälsa och glädje.

Under grundkursens sex första veckor jobbar du individuellt med en av mina nycklar i taget, och har tillgång till en community på Facebook där vi delar, stöttar, peppar och hurrar på, med och för varandra. Sedan följer temamånader där vi fördjupar oss i de olika nycklarna och fortsätter jobba både individuellt och i samvaro inom communityn på Facebook.

V I L L  D U  V E T A ?
För att bestämma dig för att verkligen jobba med dig själv vill du nog gärna veta vad du har för utgångspunkt, och om du kommer att få några resultat.

Det är min bestämda uppfattning att personlig utveckling behöver uppsatta mål och metoder att mäta av sina framsteg. 

I Go Beyond har vi därför en Successpath; alltså en karta mot målet. Den stämmer du av dig mot inledningsvis och under tiden du är medlem. Den visar var du befinner dig i förhållande till målet, och den visar också vad du bör fokusera mest på.


Ä R  D U  T V E K S A M ?
Har du funderingar om detta verkligen är för dig? Då är du inte ensam. Det är väldigt vanligt att tänka saker i stil med; det aldrig kan funka online, jag har jobbat så mycket med mig själv så det där är nog för basic, jag har inte tid att lägga på mig själv just ni, jag har provat så många metoder, ingenting verkar funka på mig, det här är väl för billigt?

Oavsett vad du kanske oroar dig för så kan jag nästan lova att dina tankar inte stämmer.

Genom alla mina tester har jag säkrat bevis för att, oavsett vilken av dessa tankar tidigare medlemmar haft, så har tiden överbevisat dem att de hade fel. 

V Å G A R  D U ?
Vågar du också utmana din tanke? Vågar du ta risken att komma nära dig själv på djupet och göra val och fatta beslut som är rätt för DIG?

Det är tämligen riskfritt- ingen bindningstid och det kostar dig som kommer med nu endast 149 kr/månaden och kommer alltid göra det.

T A  B E S L U T E T !
Så, säkra din plats som medlem och testpilot i Go Beyond idag. Dörrarna stänger på söndag så skjut inte upp dit beslut, ta det här och nu. Klicka här för att GO BEYOND

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.