Q&A om mig, Beyond Illusions och Go Beyond

irl online q&a terapi Dec 15, 2019
 

Veckans blogginlägg är en dryga 14 minuter lång film där jag svarar på frågor jag fått av er - mina följare.

En fråga handlar om varför jag jobbar med personlig utveckling. Där går jag tillbaks 30 år i tiden då mitt eget livskaos ledde mig till att söka hjälp men inte hitta rätt, leta, utbilda mig, söka och testa mig fram och så småningom mejsla ut min egen metod för fysisk och mental läkning av mig själv. Den visade sig också fungera på andra människor.

När jag förstod att jag innehar en kunskap som inte alla har, och en unik förmåga att hantera mina livsutmaningar och att jag också kunde hjälpa andra att använda mitt sätt så blev det viktigt för mig att fortsätta dela med mig till andra. Jag insåg dessutom rätt snart att jag är bra på det. När det jag gör funkar, fortsätter jag med det. Det är kul också!

Och - jag kan inte låta bli för att det är dope helt enkelt - det blir SÅ bra resultat!

Någon är nyfiken på varför jag startat mitt onlinemedlemskap Go Beyond för personlig utveckling på nätet. Tanken på ett sådan verktyg dök egentligen upp redan för ungefär tio år sedan när jag funderade på hur jag kunde väcka medvetenhet hos fler om att vi kan påverka våra liv till att bli våra helt egna om vi bara förstår oss på oss själva. Jag ville dessutom hitta ett sätt att ge fler tillgång till min metod.

Mina tester och erfarenheter visar tydligt att när du jobbar kontinuerligt med tillgång till en terapeut och en grupp medmänniskor som gör samma uppgifter så får du otroligt positivt och hållbart resultat.

Att vara med i Go Beyond är som att ha ett gymkort ungefär - du har konstant och kontinuerlig tillgång till att hålla din hälsa in shape i ett community där du sporras och inspireras av både träningskompisar och personliga coacher.

Att kunna erbjuda terapi till en bråkdel av den kostnad som individuell terapi  innebär är en gamechanger - alla ska ha råd att gå i terapi och Go Beyond ger verkligen den möjligheten!

För medlemmarna i Go Beyond är mina sex nycklar gamechangers när de får koll på sina präglingar, relationer och rolltagningar, sin tid, sin kropp och sinnliga konstruktion, sin närvaro och sin vision. Får man förståelse för hur dessa påverkar en kan man genom medvetenhet och reflektion styra sig själv mot det som är bra för en, och till dit man längtar efter att vara.

Någon frågar mig efter ett tips för framgång i personlig utveckling, och mitt heta tips är att inte lyssna på tips som lovar en QUICK FIX.

Min övertygelse är att personlig utveckling är ett kontinuerligt och långsiktigt arbete som sker steg för steg och som utförs varje dag precis som tandborstning. Ditt engagemang och intresse för dig själv krävs!

Jag svarar gärna på fler frågor än de som ryms i klippet här, och du får gärna ställa dem på mina sociala medier den här veckan (och alltid annars också förstås!) eller via mejl [email protected] 

Peace! 

 

 

 

 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.