När tänker du släppa fri ditt känsloliv, din sannaste vägvisare till personlig frihet?

känslor Mar 10, 2020

Vad händer i dig när jag säger att du har lärt dig att stänga av dina känslor och därmed vägen till din personlig frihet?

Vad händer i dig när jag säger att du har provat ett antal tekniker för att till hitta den eller de strategier som funkar bäst? Allt för att slippa känna….

För om du känner efter hur det verkligen känns i dig och agerar på det så händer det negativa saker som du inte vill vara med om.

Det är iallafall vad du lärt dig. Och det är så du också blivit en ”huvudfoting”. Det är så du börjat analysera allt. Vilja förstå. Vilja kunna ändra dig på ett bra sätt. Vilja prestera och få bekräftelse utifrån att du är rätt….men problemet är att det är på det viset du blir ”fel”.

Vägen ut ur ”fel” och tillbaka till sanningen innebär att du måste göra saker som din kropp och inte minst dina tankar säger nej till.

Det känns så starkt i din kropp att det är fel att göra det rätta.

Visst är det knäppt…

Men så är det. Så trots att det känns fel att känna på en känsla och trevande börja uttrycka den på ngt sätt som inte skadar ngn annan så är det rätt.

Vad händer i dig när jag säger att du sakta, sakta kommer att lära dig själv att det inte är farligt att känna och alltså inte farligt att vara sann (”rätt”).

Med tiden kommer du mogna ditt känsloregister och din tillit till det.

Sakta kommer du tillbaka till ditt sanna ”styrsystem”…Dig själv.

Och lika sakta låter du den del av dig som du kanske kallat ”egot”, ”sabotören” eller ”kontrollanten” att få känna trygghet nog att sjunka tillbaka till en enhet med den sannaste delen av dig.

Att bli vuxen på riktigt innebär att våga känna allt och lära känna vad som är din rätta aktion på den känslan.

Sånt tar tid, men det är så givande..

När tänker du börja lyssna och våga släppa fri ditt känsloliv, din sannaste vägvisare i ditt väsen?

PEACE

Helena

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.