Tillit

Uncategorized Aug 20, 2018

Ett av de skönaste tillstånd jag vet är tillit. Du vet, när det känns som allt är okey även om det kanske inte verkar så. Att på något sätt kunna stå över det svåra, jobbiga, irriterande som pågår utanför och låta den inre kärnan ta över. Den delen som påminner dig om att allt är väl. Att allt blir som det skall.

Under sommaren har jag prövats. Hade så många projekt framför mig. Roliga. Svåra. Spännande. Men alla innefattade att jag rent fysiskt var 100% ok. Så bröt jag min högerarm. PANG. Allt bara försvann. Jag insåg väldigt snabbt att förtvivlan jag kände behövde ha sin tid men inte kunde ta över min sommar. 

Meditation (länk till en som funkar fint) njutning av de små sakerna och stunderna, stillhet, lära vänsterhanden att den också kan små finurliga saker, inse att konditionen och styrkan går att bygga upp igen, men framförallt tilliten till att allt är och kommer att fortsätta att vara bra. 

Nu får jag öva ännu mer tillit eftersom jag i princip är fullbokad hela höstterminen sånär som på ett fåtal telefontider och några platser på retreaten i oktober. Tankar om hur jag skall hinna allt får jag omfamna och förhålla mig till med kärlek. Livet bär den som litar på det var det ju, så då behöver jag inte oroa mig. Planen är att fortsätta att lyssna bakom mina egna idéer i min morgonmeditation, fortsätta att försöka förhålla mig i kontakt med mitt Naturliga tillstånd så mycket jag bara kan. Vem vet vad som knackar på dörren då? 

Kommande veckor kommer att bli lite si och så på mina sociala medier eftersom jag har svårt att få tiden att räcka till samtidigt som högern inte är så välfungerande ännu. Men jag skall göra mitt bästa. Har ett par spännande möjligheter för dig som vill arbeta med mig men inte hann få någon tid denna termin. Mer avslöjar jag inte just nu utan önskar dig en fin dag med mycket magi och njutning.

Helena

ps! En väntelista är upprättad, vill du stå på den följ denna länk ds!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.