Idag bestämmer du din framtid

framtid mål vision Jan 13, 2020

De flesta som längtar efter "något annat" sätter mål som de tror kommer göra dem lyckliga. De flesta av de som når de målen är tillfreds över detta betydligt kortare än man kan tro.

Otillfredsställelsen och nya längtor till framtiden kommer automatiskt och blir en livsstil i sig. 

Jag har träffat enormt förmögna människor, väldigt vackra människor, superatleter, musikaliska virtuoser, superbegåvade artister och olika kändisar. Ingen gång har jag sett att just det faktum att de är så bra hjälper dem med sin psykiska eller fysiska hälsa. Tvärtom många gånger faktiskt!

När du blir medveten om att det du längtar efter egentligen bara är ett tillstånd kan du börja leva ett liv som många, inte minst du själv, kan bli avundsjuka på.

Du kan tillfredsställa dina behov, utveckla dina talanger, känna sköna känslor och vara trygg i att du har det du behöver, oavsett.

Jag har några frågor till dig som läser detta:

 

    • Sätter du höga mål som driver dig eller ägnar du dig åt att inte ens våga tänka på att du kan "lyckas"?
    • Blir du inspirerad av rikedom, framgång, kändisskap och makt?
    • Är du avundsjuk på andra som "lyckas"?
    • Kritiserar du människor som är lata eller inte strävar?

Använd svaren på frågorna och jämför med mitt påstående om att du inte behöver något annat än makten över vetskapen om din konstruktion, medvetenhet om hur du skapar ett välmående i ditt väsen, tak över huvudet, bra mat på bordet och några härliga människor som du litar på och gillar.

Då har du redan det tillstånd som du idag tror att du ska få om du uppnår någonting stort och avancerat.

Det är först när du kan det som du på riktigt kan börja överraska dig själv med att klara av olika utmanande saker och samtidigt känna en stark och hållbar lycka och nöjdhet oavsett hur stora eller små saker du åstadkommer!

Vad händer i dig när du läser detta? Dela gärna med dig i ett mejl till mig om du vill på: [email protected] 

🤗/Helena⁠

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.