Placeholder Image

Go Beyond

 

Bli medlem i gymet för din personliga utveckling.  

För 199 kronor per månad har du hela din garanterade utveckling på ett ställe.

  • Egen coach 
  • Grundutbildning med de sex viktiga nycklarna i sex veckor
  • Teman varje månad med fördjupning i alla nycklar
  • Community så du aldrig behöver vara ensam
  • Arbeta enskilt om det passar dig bättre
  • Live och zoom flera gånger i månaden
  • En ny meditation varje månad
  • Avstämningar mot ditt mål kontinuerligt
JAG VILL VARA MED
Placeholder Image
Placeholder Image
JAG VILL GÄRNA VARA MED I GO BEYOND
Placeholder Image

Präglingar

Bli medveten om dom som stör och stoppa dem.

Placeholder Image

Relationer

Avslöja och stoppa dina anknytningsdraman.

Placeholder Image

Kroppen

Förstå vad du kan använda den till om du gör den till din bästa vän.

Placeholder Image

CHRISTINE NORDGREN

⁣⁣Jag vill rekommendera Go Beyond till den som känner sig fast i mönster, som vill jobba med sig själv och bli mer vän med sig själv. ⁣⁣⁠Det är en fantastisk plattform där du verkligen får jobba aktivt med din personliga utveckling!⁣⁠

Jag har varit stressad, haft panikångest och lågt självförtroende.⁣⁣⁠

En av de viktigaste nycklarna för mig har varit präglingen. Den har hjälpt mig förstå vad det är som triggar mig och öppnat upp för att börja reflektera över varför och vad jag kan göra för att inte fastna i samma gamla loopar.⁣⁣⁠ 

 

 

Placeholder Image

SARA HELDT

Att minska oro, ångest och egna destruktiva beteenden gör livet lättare att leva. Att lära sig se sina potentialer, sina utförsgåvor och sin kraft gör livet roligare, ja kanske till och med fantastiskt. Allt detta tränar jag på i Go Beyond.

Att öva på att leva mer levande, på en nästan daglig basis är krävande men också enormt berikande. 

Att leva ett liv med större insikt om sig själv, sin bakgrund, sina svårigheter och därmed förstå sig själv bättre gör livet rikare. 

 

 

Placeholder Image

JOHANNA BERGMAN

Att få syn på sig själv på det sätt metoden i Go Beyond erbjuder har varit omvälvande och bidragit till stora, positiva förändringar i mitt sätt att se på, och förhålla mig till i mitt liv.

Den metod och det engagemang och stöd jag får i Go Beyond är precis det jag behöver för att få in arbetet med min personliga utveckling i min vardag.

Nycklarna vi får i grundkursen har väckt en medvetenhet som gör att jag kommit mig själv nära för första gången i mitt liv. 

 

 

 

Placeholder Image

Tiden

Använde den för att bygga energi och komma dit du vill.

Placeholder Image

Närvaron

Hitta till den och gör den till ditt bästa utgångsläge.

Placeholder Image

Visionen

Kalla in den och låt den överraska dig.

JA TACK, JAG VILL VARA MED I GO BEYOND!
Placeholder Image

Johanna berättar om sina  specifika resultat av Go Beyond

 Jag har lärt mig att det behövs tid, metod och rutin för att komma framåt i sin personliga utveckling. Och en massa kärlek från en community och från mig själv.

Jag har fått en nyfikenhet och omtanke om mig själv, och sätter högre värde på mig själv. Förstår andra människor och mig själv bättre och bättre.

Placeholder Image

Maria berättar om sina  specifika resultat av Go Beyond

Eftersom jag redan innan Go Beyond var en bra bit på väg har min största lärdom, förutom fördjupade kunskaper, varit att inför andra ge uttryck för min resa, mina utmaningar och mina framgångar.

Att det finns ett enormt mervärde i att våga dela. Att jag genom den handlingen kommer än närmare mig själv och lär mig att stå för och bejaka den sanna personen i mig.

Idag är jag mycket mer öppen och snäll mot mig själv.

Placeholder Image

Marie berättar om sina  specifika resultat av Go Beyond

Jag känner att jag fortfarande är i början, men hade redan innan Go Beyond kommit en bit på väg när det gäller ex präglingar och relationer.

Tycker ordet Härvaro är fantastiskt och i temat ”Vision” i grundkursen insåg jag tacksamt att jag är väldigt nöjd och tillfreds med mitt liv. Go Beyond har givit mig ett bra redskap som fått mig att känna mig mer lugn och trygg!

Men det är en resa som kommer fortgå och som behövs tas hand om även i fortsättningen. Go Beyond har oxå varit väldigt inspirerande - Helenas live’s, teman/lektioner plus communityn!

Placeholder Image

Åse berättar om sina  specifika resultat av Go Beyond

 

Jag har lärt mig att använda min tid mycket bättre. Den nyckeln har för mig varit en avgörande faktor för att kunna göra den här resan. Att genomlysa mina dagar och skapa mig en bättre struktur har frigjort tid som jag investerat i Go Beyond men framför allt för att jobba med närvaron.

Det i sin tur har gett mig ett inre lugn och en glädje jag inte känt på länge.

Communityn har också lärt mig att ensam är inte stark, vi är så mycket starkare tillsammans.  

Resultatet är att jag har fått en större förståelse för mig själv, varför jag fungerar som jag gör. Det har blivit lite lättare att vara jag, att acceptera, inte bara slå på mig själv.

Resan är långt ifrån klar, men Go Beyond har på kort tid tagit mig så mycket längre än jag trodde jag kunde gå. 🙏🏻

Placeholder Image

Anna berättar om sina  specifika resultat av Go Beyond

 

Jag har lärt mig att lyssna på mig själv o ta ansvar för mina behov. För mig har dom dagliga rutinerna med reflektioner, dagram o meditationer spelat stor roll.

Jag har kunnat förändra o skapa nya förhållningssätt o på så vis kommit vidare o inte fortsatt att ha känslan av att sitta fast i det förflutna. Det känns så bra o jag börjar äntligen känna mig fri.

Placeholder Image

Malin berättar om sina  specifika resultat av Go Beyond

 

Oj, det är mycket tänker på här när jag skall dela med mig. Gör ett försök nedan att beskriva kort några mer utmärkande drag/delar:

LÄRT: Att avsätta tid för reflektion. Det har gjort mig mer klarsynt och tryggare i min bild av mig själv och mina ”kvaliteter”. Något som hjälpt mig mycket är just att skriva ner vad jag gjort bra och varför. Som jag också ofta går tillbaka till.

RESULTAT: Dömer inte mig själv och andra lika snabbt som tidigare. Ökad förståelse och mer acceptans i mitt liv generellt. Många delar som känns ”enklare” att hantera än tidigare.

Powered by Kajabi