Arbeta med din personliga utveckling tillsammans med mig

Jag är så tacksam att få arbeta med det jag är så intresserad av. Samtidigt ogillar jag när jag inte räcker till. 

Eftersom jag vill leva som jag lär - ett liv som stödjer mig, min hälsa och min familj - så har jag med tiden blivit tvungen att tänka utanför boxen.

Det har alltid varit viktigt för mig att finnas där när mina klienter behöver extra stöd. I vissa faser är det dessutom helt nödvändigt. Men hur gör man när kalendern exploderar och gränserna, som är så viktiga, inte längre går att hålla.

Jag började söka, både nära och långt utanför boxen och till slut kom jag på hur jag skulle göra: Lägga vissa resurser på nätet! Det har visat sig vara så framgångsrikt så nu utökar jag min erbjudanden här.

Nedan finner du de olika möjligheterna jag erbjuder just nu. 

Vill du hålla dig ajour med när det händer nytt så kan du signa upp dig på mitt Nyhetsbrev. Vill du ha inspiration och lite små utmaningar, följ mig på Instagram och/eller FB. Länkar finns längs ned på sidan.

 

 
 
 
 
Gå Grunden - ett första viktigt steg om du inte kan vänta

Mina erbjudanden

Enskilda samtal

Är du intresserad att börja träffa mig för enskilda samtal under vårterminen 2018.

Jag har endast plats för 10 nya personer per termin.

Klicka på rubriken om du vill läsa mer!

 

 
 
 
 

På egen hand online

Grunden - Bli medveten om dina präglingar från uppväxten, rollspel, medberoende, projektioner och få en verktygslåda som bl.a hjälper dig att få mera ro. 

Klicka på rubriken om du vill läsa mer!

 

 
 
 

Med partner online

Rum för kärlek - Du och din partner får hjälp att bygga en gemensam grund för att er kärlek och respektive liv skall få bättre förutsättningar.

Klicka på rubriken om du vill läsa mer!

 

 
 
 

Vill du ha kolla på vad som händer? Signa upp för nyhetsbrev.

 
 
 
 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.