SARAH JONSSON

Livscoaching och terapeutiska samtal
 
Den livslånga relationen med oss själva är den viktigaste och mest grundläggande och den avspeglas i alla andra relationer.
 
OM du längtar efter förändring och vill vända dina utmaningar för självutveckling, är coachande samtal vara ett ovärderligt stöd i processen.
 
Vi samarbetar då genom att inledningsvis identifiera din livssituation utifrån dina unika behov och skapa en praktiskt och realistisk handlingsplan framåt för förverkliga dina önskemål.
 
Grunden i förändringsarbetet baseras på self-compassion: självsnällhet & självtillit.
 
Samtalen erbjuds digitalt tillsammans med Sarah Jonsson som har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med människor, med en genuin nyfikenhet och öppenhet.
Sarah är i grunden betenendevetare med examen i psykologi, med inriktning stress och olika coping strategier. Samt även utbildad friskvårdskonsult och coachande terpeaut.
 
I drygt tjugo år har jag som yogalärare haft äran att möta många olika människor världen över och arbeta tillsammans med deras utvecklingspotential, både på individ och gruppnivå.
 
Pris: Ett kortare första inledande samtal erbjuds gratis.
 
Plats: Sessionerna sker digitalt via telefonen.
 
Kontakt & bokning - intresseanmälan: Fyll i nedan
 

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.